TBT - Co se tehdy stalo!

Tisková zpráva ze 14. února 2008

Andreas Scherf se stává správcem účtu ve společnosti Fox a zůstává Team Angler na imperiální návnady .
Těšíme se na vás Kéž náš člen týmu Andreas Scherf ze 17. března 2008 2018 pracovní vztah s Foxem, pravděpodobně nejinovativnější společností v oblasti náčiní, na rybářském trhu.
Andreas zaujme pozici „správce účtu“, obsadil Matthias Wachholz a ke kterému byl předán úkol „evropského manažera prodeje“.
Ale Andreas se nám neztratí, protože bude i nadále lovit návnadou císařských návnad a aktivně nás podporovat svou znalostí -jak " Takže jeho slova.

Komentář Max Nollert:
" Andi, těším se na váš vývoj ve vašem milovaném hobby A přeji vám každý úspěch s vaším novým úkolem! Zůstaňte tak, jak jste, velmi si toho vážíme! “

19. října 2007 Andi chytil tohoto kapra s názvem Joe, s 33, 6 kg. Byl to největší kapr, který byl chycen ve zkušební fázi nového elitní boilies carptrack . Toto bude k dispozici od poloviny do poloviny -břehu 2008. Byl navržen pro obzvláště obtížné situace a o ingrediencích se nic nezachránilo! Více informací o tom najdete v nový katalog Imperial Fishing 2008 , který bude vydán Dne 05.03.2008 samozřejmě zde na carp-gps.com .

"Joe" s 33,60 kg dne 19.10.2007 Ne dříve zveřejněno, že ryba byla schopna zachytit Andiho v testovací fázi elitních boilies carptrack.



Thomas Bastien - nové velké s carptrack rybí boilies
Historie téměř neuvěřitelného úlovku Thomase Bastien a Imperial Baits pokračuje.
Bylo to V polovině ledna 2008 jako Thomas za 4 dny 2 carp nad 30 kg mohl chytit. 31,2 kg a 30,2 kg přesné. 16 dní lovil v alpském jezeře v jižní Francii. Na začátku Thomas nakrmil větší plochu s rybími boiliemi v zápletkách, , protože teplota vody byla pouze při 6 ° C . Na 15 různých místech Thomas nakrmil pouze 10 boilies na místo dvakrát denně a dokonce potřetí ve 2:00 A.M. Tyto boilies se vyrábějí s velmi atraktivním indickým olejem na černý pepřový olej a uvolňují je i při velmi nízkých teplotách, protože tyto rybí boly částečně voda- rozpustné jsou. Obsahují také Robin Red a Super Red , stejně jako spoustu rybí mouky spolu s voda -Rozpustný proteinový koncentrát.
Na začátku 3. dne byl Thomas schopen chytit kapru s 21,5 kg a už z toho byl velmi šťastný. Pokračoval v rybolovu a vždycky se ozval na vodní hladinu a rotující kapra nebo dokonce v 0,8-1,5 m hloubku , aby pozoroval stopy jídla kapry. Řídil místy znovu a znovu, aby zkontroloval, zda bylo jídlo přijato. Pak přišly tloušťky.
4 dny něco přes 30 kg - šílenství!
Oba kapry bojovali dobře, dokonce i při těchto teplotách. Thomas začal lovit v listopadu 2007 s Imperial Legend carp 13ft 2,75lb , a i když 2,75 lb zní málo, Thomas Sounds byl ohromen Kapacita a tvrdá -elastická síla rezerv této tyče .
informoval o velmi dobré kontrole ryb ve cvičení a o velké manipulaci. Tato tyč je lehká a citlivá, ale také dostatečně silná, aby s ním mohla hodit až 200 g olova - velmi dobrý mix!
V minulosti bylo s touto rybí bojem mnoho senzačních úlovků, ale že někdo mohl v tak krátké době zachytit 2 takové obry v tak krátké době.
Imperial Baits nyní počítá 12 kaprů nad 30 kg a mluvíme pouze o úložích členů týmu
. Mnoho gigantických kaprů více bylo zachyceno zákazníky. Bohužel nevíme přesně jak.
Možná byste měli dát návnadě šanci, pokud jste to ještě neudělali ...

Tomas Bastien, 8. ledna, jižní Francie, 30,2 kg, na carptrack fish boilie, Rod: Imperial Legend CARP 13ft/2.75LB

Tomas Bastien, 8. ledna, jižní Francie, 31,2 kg, na

21.5 kg pro otevření


i ve 2:00 a.m., Thomas, Thomas Fed 10 rybích bojlies na 15 místech! Samozřejmě byl schopen lovit pouze 4 místa najednou.
es byl zima!

br> jeho přítel Rudi se oholí až po prvním velkém v roce 2008 ...



Jeho pes má vždy ostražité oko. ..

po 16 letech po 16 letech Dny tukové byly chyceny



Stefan Seuß - další cracker u Buttu! Seuss, v lednu 2008 spolu s Roland Petri
www.wallerforum.com Cesta do středního běhu zadku. Lovili dlouhý břeh řeky poblíž dobře známého tábora sumců na dně rodiny Heinerů. Teploty vody byly 8 stupňů. 29. ledna 2008 byli oba schopni po dlouhém vrtačku zkrotit 2,38 m dlouhou zimní zeď. Tato ryba je jasným důkazem, že můžete také počítat s váhou v Itálii.
Informace na www.neckarwaller.com


Zanechat komentář