Silná změna zimního počasí, co teď? A tajné recept těsto?

Otázka ze sítě - Odpověď z praxe:
Span class = "pq6Dq46DQ46D TBXW36D TBxw36S4 KNJ5QYNH KNJ5QYYNH KVGMC6G5 DITLMG2L OYgrvhab nvddbi5Me Sf5Mxxl7 gl3lb2Sf HHz5LGDU" Style = "Margin: 0PX 1PX; Height: 16PX 1PX: 16PX 1PX; 16PX; FONT-WIELT: Normal; DISTAL; DISTAL; DISTAL; DISTLALL: Normal ; Disttal) distll. Font-styl: normal; font-family: dědice; ">  👉 kapra je aktivní v povětrnostních podmínkách, nejprve mínus stupně a poté najednou až 12 stupňů během dne?
" Ano a měli byste si uvědomit následující: Změna teploty je vždy zpožděna pod vodou. Plochá jezera reagují mnohem rychleji než hluboká voda. A řeka se otočí lépe než hluboké jezero. Jezero s baražérem, dokonce i jasné zvýšení teploty o 2 dny bude stěží pociťováno v hloubce 10 metrů , zatímco v jeho plochých oblastech lze zaznamenat odpovídající nárůst teploty, i když pomalejší než v v podstatě mnohem plošší vody. „Plochý“ reaguje velmi rychle a měl by být konzultován nejprve, pokud jde o náhlý nárůst teploty. Pokud teplé dny zůstanou déle, stojí za to sedět na všech vodách - v bytě! Kapry mění zvířata a se zvyšující se teplotou vody se znovu stanou aktivnějšími. Hledáme tedy pouze ryby, které se „zahřívaly“, a tak hladoví. Abyste mohli určit teplotu a skokovou vrstvu v Nu , můžete být Fishhawk GTM Použití. Hození jednou a teplotní vrstvy se zobrazují výrazně na metr vody.
těsné čáry, max nollert
-------------------------------------------- ----------------------------------- -----------
A co tajný recept z těsta z tehdy?
Otázka ze sítě - odpověď z praxe.
Span class = "pq6Dq46DQ46D TBXW36D TBxw36S4 KNJ5QYNH KNJ5QYYNH KVGMC6G5 DITLMG2L OYgrvhab nvddbi5Me Sf5Mxxl7 gl3lb2Sf HHz5LGDU" Style = "Margin: 0PX 1PX; Height: 16PX 1PX: 16PX 1PX; 16PX; FONT-WIELT: Normal; DISTAL; DISTAL; DISTAL; DISTLALL: Normal ; Disttal) distll. Font-styl: normal; font-family: dědice; ">  👉 "Jako dítě jsem často lovil se svým otcem. V té době jsme lovili těstem nebo bramborami na kapru. Všichni měli svůj tajný recept s těstem a také jsme chytili docela dobře. Má dnes smysl lovit s takovými věcmi nebo ne proto, že ryby jsou zvyklé na moderní boilies? “
zajímavá otázka. Vyzkoušet to. Pokud by mohla držet vlasy ....
ale čas nebyl tichý a v posledních letech se v oblasti a vybavení hodně stalo. Existuje spousta výzkumu a experimentování , Know -Jak neustále roste, nejen s producenty a rybáři, ale také s carp ! Návnada se stává stále jemněji přizpůsobeným preferencím a tomu, co již bylo upraveno / dozvěděno o kapru. Mezitím víme lépe nebo docela dobře, které z mnoha různých ingrediencí / vkus / aminokyseliny řeší kapru obzvláště dobře a které mají pro smyslové orgány jen malý nebo žádný význam. Jednoduché těsto se také vyvinulo a nyní chytí lépe než kdy jindy.

Návnady kapalina-powder pasta jako moderní varianta e „jednoduchého“ těsta. To obsahuje intenzivní ingredience, příchutě a aminokyseliny, které vypadají velmi, velmi dobře na kapru. Je to těžké jako žvýkačka a to je velmi velká výhoda pro metodu vlasů! - mkii ">  >
s Toto moderní těsto může být pečlivě pokryto návnadami háčků nebo je můžete jednoduše lovit jako řezací kostka!
Existují také 3 z 5 nejlepších ingrediencí celého rozsahu IB v pastě! Toto jsou Gamuchangers při rybolovu! Trvalo to roky a nespočet pokusů a vše, co s ním souvisí s vývojem takového produktu.

Zanechat komentář