Nadržený čas! Autor: Kay Synwoldt

nadržený čas!

To si stěžuje na všechny obavy a potřeby. Ano, měli jsme výměnu e -mailů a nějak jsem se zeptal Kay:
"Co by bylo, kdybychom mohli zapomenout na špatné vibrace v jednom pádu? bychom měli a měli Hornier čas a nakonec ještě zábavnější rybolov?

bavte se, max nollert

j Eder zná scénu z komedie sci -fi "Men in Black", ve které Will Smith požádá kolemjdoucí, aby se podívali na personál, který udělil. Následuje krátký záblesk světla - ti, kteří nenosí tmavé sluneční brýle, zapomněli na všechno vidět předem.

Ve známém hollywoodském trháku, právě o mimozemšťanech, které ne každý by měl vědět, věci, které normální lidé pravděpodobně ohromí. Takže kolemjdoucí ve filmu byli pro jejich vlastní ochranu blikáni.

skvělá věc. Protože co kdybych mohl skutečně zapomenout na předchozí utrpení s bleskem, ocitl bych se ve své bezstarostné mládí?

Pak bych se dobrovolně podíval do světla bez slunečních brýlí a odstranil všechny zážitky?

Na jedné straně, na jedné straně, někdy vypadám trochu žárlí na mládí, která tak málo vědí.

"Toudetovi jsou tak bezpečné a chytré tak plné pochybnosti", řekl, že britský filozof Bertrand Russell řekl.

Jak bezstarostný a jak cool musí být život, pokud nemáte ponětí o kontextech a povinnostech, s nimiž se budete muset vypořádat s pozdějším životem? Místo toho sny o věcech celý den, které jsou z dálky zcela nerealistické, což vám přinejmenším věříte v něco. Bez všech pochybností. Cítit se dobře. Jako byste byli nesmrtelný, zdá se, že celý svět je u nohou.

Ale je to tak snadné, obloha visí opravdu plná houslí bez znalostí?

Když si vzpomenu na mládí, byl jsem bez otázky, že jsem byl docela naivní a myslel jsem na budoucnost. V souladu s tím jsem použil malou energii, abych spěchal mozek o otázkách, které jsou dnes důležité. K tomu byly další problémy. Z dnešní perspektivy, maličkosti. V té době jsem to viděl jinak.

Na druhou stranu, dnes si myslím, že téměř v polovině pátých let: Nikdy nechci být tak naivní jako tehdy - i kdybych získal více času na rybaření jako bonus. Stejně jako dříve.

Můžete to otočit a otočit, jak chcete: vždy existují dvě strany. Alespoň.

je nesporný: Můj velmi střízlivý pohled na mnoho věcí kvůli mnoha zkušenostem je okraden o velkou část magie, kterou jsem kdysi cítil. Také při rybolovu. Hobby porušuje (také) mnoho pravd. Velká část napětí, horečka vytváří prostor pro hořkou realitu. V minulosti jsem věřil v mnoho hustých ryb, aniž bych ji někdy chytil. Pravděpodobně tam nikdy nebyl. Dnes vím, že moje jídlo do něj nebylo vhozeno a pravděpodobně budu sbírat prázdné.

Je lepší znát pravdu, nebo jste šťastnější, pokud zemřeš hloupě? Takže ne podvodní kamera?

nebo co to: Buďte znovu mladí - se znalostí dneška?

Takže se nic neskliklo, pouze otočil fyzický rozpad. Představuji si to. S dnešní moudrostí by se mnoho chyb neopakovalo. Pak by vám byl svět otevřený. V neposlední řadě proto, že byste krváceli méně životností pro nesmyslné věci.

nebo se podíval do budoucnosti: Jak cool to musí být, aby konečně prošel důchod a už nedělal Bückling za každý cent? Pak byste si mohli užít svůj život bezstarostný.

Pokud s těmito výhodami konfrontujete důchodce, vždy vám říkají totéž: „S důchodem je všechno hezké a dobré. Nevýhodou je, pak jste staří a křehcí. “

dobře - pak postavte a nevím, co dělat. Kdy je teď nejžhavější čas?

Možná i teď? Nemohu na to jasně odpovědět. Protože nějakým způsobem máme na co si stěžovat.

kay synwoldt

a také zde otázka a prohlášení ve skupině:
Kdy je život nejkrásnější? Vždy teď! Co skončilo, co nevíme. Užijte si okamžik! Těsné čáry, max nollert


Zanechat komentář