Dominika Illesová - Kaprový rybolov je můj život ❤!

En
Dobrý den, jmenuji se Dominika a je mi 27 let.
Jsem z České republiky (Ústecký Kraj). Chytím kapru na místních jezerech a řece Labe (ELBE). Trávím většinu mého rybolovu na velkém jezeře poblíž mého domova v mé oblíbené aktivitě volného času.

Tato velká láska začala před 8 lety, když jsem viděl prvního kapra, co chytil mého přítele - láska se narodila z prvního zraku :) První rok jsem jen sledoval a studoval, druhý rok jsem chytil prvního kapry (Jako pytlác :)), třetí rok jsem si udělal licenci na rybolov. Před několika lety to bylo pro mě jen koníček, ale posledních pár roku je můj život, můj životní styl - Dokáže si představit můj život s karbáváním, bivvy životem, přírodou a Všechno kolem toho v bance.

Proč chci chytit pro značku IB?
Z tohoto důvodu je to správný styl, co chci! Chlapi z týmu CZ-Vidím velkou lásku k carpfisnihg, hodně z vtipných časů, velký styl. Zvláště se mi líbí Martin Jandík (byl to první chlap z IB, kterého jsem viděl) - jeho karpshow, fotografie, úlovky, láska - úžasné!

Instagram-domin.Ill
Present Favorite: Elite Strawberry 🍓
Děkuji vám za pozornost.
Dominika ilesová
cz
ahoj, jmenuji se dominika, mi 27 a počaZím Z České Republiky (Ústnoucý Kraj) Na Ryby Chodím na Svazovan Vody. Většinu Mého Času na Rybách Strávím na Jezeř Nedaleko Mého Domova. S Rybareaním JSEM ZACHLA ZHRUBA ZHRED 8MI LETY S Mým Pvítelem, Kdy Chytil prvé Rybu, kterou jsem viděla - tehdy se Zrodila Láska na prvne. Před několika lety pro mě Byla Kapravova koníjovák, nyní na je pro mě Životní styl-neumim si Už Pvředstavit Život bez rybareaní a všeho kolem. Strávím u vody Skoro každou dovolenou a víkendy. Často Chodím na Ryby po Práci, když Je Čas Alespoň na Pár HODIN.

proč chtěla chyt za značku ib?
Protoži tohle je podle mě ta splávná cesta. LíBí se můj styl a Láska ke kaprafině Kluků z Českého týmu. Hlavně Martin Jandík, Díky Kterému Jsem Poznala Značku IB - Mám Rádá Jeho Videa, Foty a Láska k rybařinní.
Kaprařina změnila můj Život, mě, můj pohlel!

ps: přikladámám Pár fotek děkuji za přečtenní s Pváním Hizkého dne
Dominika IlleShivá

Zanechat komentář