Práce boilies pomocí příkladu monster-liver & monster játra Active

Práce boilies

Instagramové video & gt; Klikněte: Monster-Liver Mix je ve vzduchu :-)

Co potřebujete s boilie?

První paprsky slunce padají na obrovské jezero, které se rybáři kaprů z celého světa přesouvají. Plné Euforie přišly do vodních vod jejich snů. Nyní, když slunce rozpustí poslední mlhu nad vodou, byl by ten pravý okamžik pro několik fotografií spojků noci.

V táborech na jezerním břehu se dnes ráno vaří káva a je diskutováno zřejmé kousnutí:
Summerloch, příliš mnoho přírodních jídel v jezeře, pomalý kapra bez chuti k jídlu a příliš mnoho boilies ve vodě?
Dlouhé tváře na bance.


> Stop: Rybář označuje technologii souseda v jeho fotoaparátu - opravdu udeřil v noci. Tři běhy a dva nádherné kapry. Splnil se pro něj prázdninový sen.
náhoda? Sedmý smysl? Nebo „pouze“ správnou návnadu na správném místě?

kurz kaprů
Pravděpodobně ten druhý: protože boilie není stejný jako bojlie a nejvíce stravitelnější, vysoce kvalitní pochoutky nezachytí nic, pokud neexistují žádné ryby. To zní velmi banální, ale je zásadní pro úspěch. Koneckonců, kapr ve většině vod není závislý na dalším krmivu, ale plavat se každodenním průběhem při hledání červů, larev, larev, vodních šneků a mušlí. Na těchto trasách kaprů se rybář dostane k úspěchu velmi rychle, a to i bez dlouhého podavače. Jakmile si to ryby uvědomí, v těchto horkých oblastech je zcela dostačující jednoduchá vroucí směs s moukou.

Od cest, na druhé straně, zachytíte pouze tehdy, pokud roj hledá nové krmné body nebo pokud je kapru trochu pomoci s vůní stezce. Kapalina přitahující koncentráty, tzv. Chuť, přiveďte je na kurz boilie.

Většina rybářů vybere chuť svých domácích potravinových koulí po vůni. Karpský šílenec může čerpat z plného množství. Protože výrobci nyní neznají žádné limity a rozvíjejí nejbláznivější poznámky vůně.

Každý, kdo je skutečně přesvědčen, že meruňka tady a tam chytí lépe než Peach, by s ním měl lovit. Nakonec víra přesune hory ...

Aroma Track
Mnohem důležitější pro mě nosná látka a typ ověření naší oblíbené blokové tkaniny. Udělejte si v kapru, který voní a ochutnávka na ploutve - na vůni Boilies. Hladová ryba bude následovat rostoucí koncentraci přitažlivosti a nakonec najdou krmnou kouli.

Ale co když již dalo řešitelné příchutě? Pak se aroma stopa náhle roztrhne a kapra zůstává hlad a krátce před cílem.

rychlejší vůně, dlouhá - lenská vůně - to funguje!

Na vodě, kde buduji s jinými rybáři, ve prospěch četných kaprů, vždy intenzivně lovím atraktivně a arom bez aroma, tj. jemnou směsicí s co nejvíce vnitřním povrchem, ne příliš tuk. Jedním ze způsobů, jak učinit jeho boilies, zejména jeho návnadu na háčku trochu atraktivnější na krátkou dobu, je zvlhčit je před rybařením. Mnozí již tento proces zná pod názvem „Pimp“. Amino komplexní kapalina a zesilovač vždy přichází se mnou; Prášek pro použití, který se šíří nahoru, ale také na stranu.

A to je všechno tam:
amino komplexní kapalina:
carptrack
Liquid 19,5%
i >>>>>>>>> nl 19,5%
tekuté amino 60%
nhdc-the Powder: Original 1%

amino komplexní prášek:
carptrack
prášek < /a> 35%
inp 25%, < /Span> játra 10%
proteinový koncentrát
choboť -Liver mehl 10%
glm full-fat 5%
betain 5%< /Span>

Na velkém jezeře, kde lovíte na dlouhé vzdálenosti a neznáte žádné časy kousání, také používám k přilákání co nejdéle. I když pasák odvedl svou práci po mnoha hodinách, pokračuje monstrum -live boilie - pracuje. Viz obrázek výše.

chutná
Při přípravě boilies někteří výrobci často dělají chybu při použití směsi, která je příliš drsná a také tuková mix ve spojení s olejovou vůní. Před časem jsem našel koule, které pravděpodobně byly v mělké vodě několik dní.
i ch, po druhém - pro všechny stejné:
Měli jste pouze aroma na vnější hraně A barvivo uvolněné a paprsky uvnitř stále čerstvě vařené. V důsledku kompilace už voda nemohla nahradit chuť nebo ingredience. Určitě to není požadovaný účinek, protože takové koule udržují téměř veškerý obsah vůně a ne „nefungují“ pro nás.

Pro mě je pro mě kombinace rychlých a dlouhých příchutí a mouky ideální volbou při výrobě boilies.
S těmito speciálními návnadami jsem dobře připraven na 99 procent všech rybolovných situací. Jsem také rád, že mohu používat mouky, jako je rybí mouka a pražená ořechová mouka, proteinový koncentrát, olihně-jatera, aby se koule daly lákavé sebepoškození.

dobře dávkované
Ale metoda krmení může také výrazně zvýšit přitažlivost mého místa krmení: místo toho, abych na začátku představil velké množství jídla, raději hodím několik boilies od Čas od času na rybářském místě a také čerstvé „pracovníky“ ve vodě, která neustále uvolňuje aroma. Zvýšení částky v případě potřeby - například když se objeví kapři - není problém. Chytlavá metoda, se kterou zážitky podobné potrubí také vytvořily nejlepší zážitky

Udržujte množství zvládnutelné
Naproti tomu ve velké kampani „krmiva“ je do vody přivezeno nezvládnutelné množství boilies, což vyzařuje jejich intenzivní krátkodobý účinek čas. Žádný problém, pokud na místě je dost hladových úst. V mnoha případech je však úspěch zničen nadměrným krmením předem, zejména proto, že malá skupina, která dorazí do krmné oblasti, je rychle nasazené. Krmte méně (ale správná věc), více chytání ... moje krédo po celá desetiletí.

Pokud se vyrábíte. Po vaření ...
Téměř všichni výrobci doporučují před vařením příchutě do boilie těsta spolu s vejci. Některé příchutě se však při zahřívání mění a také se vaří z vnějšího skořepiny boilie. Mnoho rybářů kaprů jednoduše zvyšuje koncentraci a dává ve směsi dvakrát nebo třikrát. To se může stát drahou záležitostí a také není vůbec nutné. Místo toho vařte boilies s 2/3 nebo dokonce půl hodně aroma. Po ochlazení smíchejte kuličky s druhou poloviční chutí v plastové vaně. Každý, kdo někdy uvařil boilies, ví, že čerstvě vařené je vždy o něco větší než ty, které jsou zatvrzeny. Póry boilies jsou zpočátku „otevřeny všemu“. Můžete se dívat, jak sát každý aroma pokles do sebe.

Když boilie "funguje":
Autor způsobil rozruch znovu a znovu před desítkami let, jako je mnoho z těchto obrázků bočního ramene moselle ve Francii .
Mnoho týmových rybářů a zákazníků přísahají těmito recepturami

Kader:


href = "/produkty/ib- carptrack-monster-liver-boilie"> Monster-liver a jeho varianta mo-li acitv nebo mo-li studená voda , které přinášejí ještě větší rozpustnost do hry, ale jsou také pryč rychleji ;-) Směs obou variant je téměř ideální! Soubory/1/044/0932/3687/soubory/monster-liver_600x600.jpg? V = 1624614224" alt = "">

likvidní amino -důležitá část > Amino komplexní kapalina

Monster-Liver Maul

Několik úspěchů pasáků v souvislosti s Boilie, který pro vás pracuje:

" >

Několik úspěchů PIMP v souvislosti s boilie pro vás:

Proč Karsten předtím neměl moc úspěchu a pak to fungovalo,
Nyní tomu rozumíte Ještě lepší.
Návnada je jedním z velkých klíčů k úspěchu!

těsné čáry,
max nollert


{{ počet }} komentářů


  • 1

    JyI=


  • -1; waitfor delay '0:0:6' --

    1


  • �''�""

    1


  • 1

    1’"


  • if(now()=sysdate(),sleep(3),0)

    1


Zanechat komentář