Big Fish Battle na krátkých výletech - nebo PIMP vyhrává.

Kdokoli pimps s nepřipravenými výlety má lepší šance na ryby.

Problém
Každý, kdo je krátký, nebo jen 3-4 dny čerstvý na jezeře a nemá žádné možnosti krmení, má problém. Protože to nemá nic společného s „podmínkami určitého krmiva a určitého místa“ . To prostě nefunguje v krátké době.


Řešení

ale existuje řešení. Potřebujete Něco rozpustného , něco, co pro vás funguje ve vodě a Francouzské hranolky efekt spouštěče. Určitě "Karsten a jeho vysněné kapra" video. A tak přesně to funguje.

a tak to funguje:
Můžete, jako Daniel v tomto videu všech 7 tekutin a 4 práškové výrobky pro carptrack Kupte si individuálně a promíchejte si navzájem a dejte je přes své boilies, aby osladili svou noc, aby se vaše noc v akci vytvořila s velkými rybami

Ještě snazší:
Nebo si vezmete
"Wysdak Pimp" , které jsem před mnoha lety smíchal ze stejných ingrediencí, protože mnoho dávek bylo pro mě příliš složité a já Všech 11 komponent dalo přes boilies a krmilo se a chytilo se a chytilo se po malé době sušení. Daniel také chytil tolik velkých na široké škále vod v letech 2020/21, když jsme ho nazvali přezdívkou "Wysdak Pimp" . To znamená carptrack amino komplexní kapalina & amp; Amino komplexní prášek .

plná síla nejlepší z 20 let je v mém amino komplexní kapalina & amp; Prášek . 11 ingrediencí, Big Eleven moderních rybářů kaprů!

a aplikace je velmi jednoduchá:
25-50 ml od kapalné komponenty a přesně jako jako Toto místo hodně (25-50) gramů na kg boilies z práškové složky přes boilies nebo částice a energicky protřepejte. Pak nechte stát s víkem kbelíku, , pokud by se mělo zrychlit.
Čím déle osušíte, tím pomalejší je účinek ve vodě, když jste krmili boilies nebo částice.
< Br>

tip:
Smíchejte čerstvě pimped s dlouhými kolíky, abyste dosáhli rychlé a dlouhodobější přitažlivosti.

Všechno ostatní lze nalézt s Tipy a triky Pro produkt v popisu , v Pimp můj leták návnady a na našich webových stránkách a online.

těsné čáry🎣


ještě není vidět? Kliknutím na obrázek spustíte video. pd68poulv9w "cíl =" _ blank "rel =" noopener noreferrer ">
těsné čáry, max nollert < /Strong>
P.S. nestačí pimping?
Pak se podívejte na l i n k

Zanechat komentář